The Austerely Risking Sale

Puttin On The Ritz

Fina presentförpackningar

Det är så kul att ge bort presenter tycker jag, och det finns så mycket fint som man kan ge bort. Och när man har hittat en fin present som man känner att man vill ge bort så är det väldigt viktigt att man paketerar den fint i någon fin presentförpackningar som man kan hitta för det blir liksom som pricken över i. Det är så mycket roligare att öppna ett fint paket än att bara få det i en påse eller bara så där utan nånting. Ja det är verkligen så bra och så mycket finare och roligare att göra det på det viset tycker jag.

Hitta det som man tycker är fint

Ja så man får hitta det som man tycker är fint och som man känner att man vill ha och som man skulle vilja använda. Det är ju toppen när det går att lösa på det viset och att man kan se till att man får göra det som man kan göra.
Sen så behöver det ju inte kosta mycket utan man kan använda sin fantasi bara och göra fina saker av enkla medel och med små saker som man kan hitta i naturen till exempel. Man skulle kunna ta vackra höstlöv och sätta fast dom på paketet eller att måla för hand på pappret så att det blir vackert och fint. Ja det finns en hel del som man kan göra och hitta på som inte behöver kosta så mycket och det är ju så mycket roligare att få det att bli så än att man inte gör något för att man känner att det blir för dyrt. Så man kan ju kolla upp de som man man kan göra så att det blir så fint som man önskar sig och att det kan bli så vackert och fint som man vill.